A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Татарбунарської міської ради

Методичний марафон для психологічної служби закладів освіти

Дата: 24.11.2023 15:57
Кількість переглядів: 73

Сьогодні, 24 листопада, у Татарбунарському ліцеї був проведений семінар-практикум «Стрес. Шляхи його подолання» для практичних психологів та соціальних педагогів закладів освіти, модератором якого була Урсу Тетяна Іванівна, практичний психолог вищої категорії.

Під час заходу Тетяна Іванівна теоретично ознайомила учасників з поняттям «стрес», факторами, що впливають на стрес, причинами та ознаками стресового стану, реакціями людини на стрес. Задля зниження рівня тривоги і стресу психологиня продемонструвала дієві техніки та вправи, а також надала методичні поради щодо подолання й профілактики дистресів.

Присутні взяли активну участь у семінарі й оволоділи знаннями, які допоможуть надавати психологічну підтримку та допомогу учасникам освітнього процесу. Опанували стратегії та алгоритми самозаспокоєння, проаналізували шляхи подолання стресу.

Консультант КУ «Центр ПРПП» Ольга Котовенко підвела підсумки семінару-практикуму, надала рекомендації з питання особистої відповідальності за своє ментальне здоров’я.

 

Висловлюємо вдячність Тетяні Урсу, учасникам за проведення і участь в актуальному та корисному заході.

РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!


« повернутися

Вхід для адміністратора