A A A K K K
людям з порушенням зору
Відділ освіти
Татарбунарської міської ради

Новини

Чергова допомога від БЛАГОДІЙНОЇ ОРГАНІЗАЦІЇ  «ДУХОВНЕ ВІДРОДЖЕННЯ м. ОДЕСИ»

Напередодні Різдвяних і новорічних свят БЛАГОДІЙНОЮ ОРГАНІЗАЦІЄЮ БЛАГОДІЙНИЙ ФОНД  «ДУХОВНЕ ВІДРОДЖЕННЯ м. ОДЕСИ» для 7 закладів освіти Татарбунарської міської ради безоплатно передано меблі на загальну суму 1000 тис.  грн.        Заклади освіти отримають стелажі, стільці, візки, підставки для умивальників, підставки для рушників, кухонні візки.      Дякуємо всім, хто сприяв у наданні допомоги закладам освіти: Валерію Твердовському, Трифону Антову,  Сергію та Анні Бондар, Василю Олійнику, Ігору Демченку, Миколі Ткаченку, Олегу Отрублянку, Олександру Приймачеку. Бажаємо міцного здоров’я, миру, злагоди, натхнення та сил у реалізації добрих справ.  

16:47 06.12.2023

І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту МАН

З метою популяризації наукової діяльності й розвитку наукового світогляду, формування у молоді активної громадянської позиції, 1 грудня 2023 року, в КЗ «Татарбунарський будинок дитячої та юнацької творчості» відбувся в очному форматі І етап Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів Малої академії наук України.

16:49 01.12.2023

Спартакіада з настільного тенісу

З метою залучення школярів до фізичного розвитку, підтримки здорового способу життя та популяризації різних видів спорту серед учнів, 30 листопада в КЗ «Татарбунарська ДЮСШ» відбувся міський етап спартакіади учнів закладів загальної середньої освіти з настільного тенісу.

15:02 01.12.2023

І етап Всеукраїнських олімпіад

Розпочався І етап Всеукраїнських олімпіад із навчальних предметів для здобувачів освіти 8-11 класів Татарбунарської міської та Лиманської сільської громад. 22 листопада 2023 року були організовані та проведені олімпіади з історії та трудового навчання.

12:09 23.11.2023

Методичний марафон для вчителів географії та біології

Сьогодні, 17 листопада, в залі засідань відділу освіти Татарбунарської міської ради для вчителів географії та біології закладів освіти Татарбунарської міської ради та Лиманської міської ради Центром професійного розвитку педагогічних працівників був організований та проведений семінар «Методологічні засади формування ключових компетентностей «екологічна грамотність і здорове життя». Досвідом роботи поділилась вчитель географії Спаської гімназії, вчитель вищої категорії Дімітренко Світлана Євстафіївна. Присутні ознайомились з методологією дослідження на прикладі дослідної роботи «Екологічний паспорт мікрорайону сіл Струмок і Спаське Татарбунарської міської ради Одеської області".

14:11 17.11.2023

Методичний марафон триває

27 жовтня 2023 року в Дельжилерському ліцеї продовжив свою роботу методичний марафон за темою «Практичні кейси: активні методи навчання та сучасні освітні інструменти».

16:57 27.10.2023

Семінари-практикуми для педагогічних працівників щодо впровадження інклюзії в закладах освіти

Запровадження інклюзивної навчання в закладах освіти є надзвичайно важливим і актуальним питанням сьогодення. З кожним роком дітей з особливими освітніми потребами стає дедалі більше. Перед педагогами закладів освіти постає ряд питань: який алгоритм організації інклюзивного навчання; формування та розвиток інклюзивного середовища в закладі; особливості роботи з дітьми, які потребують різних рівнів підтримки; налагодження роботи команди супроводу дитини з особливими освітніми потребами; розроблення індивідуальної програми розвитку; особливості практики спільного викладання…

15:00 27.10.2023

Семінар-практикум "Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу"

Сьогодні, 25 жовтня 2023 року, на базі Нерушайського ліцею відбувся семінар-практикум «Перша психологічна допомога учасникам освітнього процесу» для педагогічних працівників Нерушайського, Струмківського ліцеїв та Спаської гімназії.

16:10 25.10.2023

Вхід для адміністратора